Aanmelding Sponsor Bingo Loterij

Steun Kunstrijvereniging De Drechtsteden en maak kans op € 100.000,-!

Wilt u Kunstrijvereniging De Drechtsteden een steuntje in de rug geven én zelf elke week kans maken op € 100.000,-? Dat kan bij de Sponsor Bingo Loterij, dé loterij voor clubs, verenigingen en stichtingen! Om Kunstrijvereniging De Drechtsteden in stand te houden, is geld nodig. Daarom zijn wij ongelooflijk blij met de steun van de Sponsor Bingo Loterij. Ook ú kunt onze vereniging direct steunen door mee te spelen in de Sponsor Bingo Loterij. En u kunt er ook nog eens elke week € 100.000,- mee winnen, of één van de 200.000 andere prachtige prijzen!

Sponsor Bingo Loterij: loterij voor gezondheid en welzijn.

De Sponsor Bingo Loterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton. En aan ruim 2.200 clubs en verenigingen, zoals DDD.

Elke week kans op € 100.000,-!

Een lot in de Sponsor Bingo Loterij kost slechts € 8,50 per maand. Als u dat wilt, gaat de helft hiervan (€ 4,25) rechtstreeks naar Kunstrijvereniging De Drechtsteden iedere maand opnieuw!

Speel mee, steun DDD en maak ook nog eens elke week kans op € 100.000,- of één van de 200.000 andere prachtige prijzen!

Klik op de banner en volg de aanwijzingen op de website van de sponsorbingo loterij.

U kunt de vereniging steunen door mee te spelen in de sponsorbingo loterij. Geef dan aan dat KRV De Drechtsteden de vereniging is die u wilt steunen.