Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Dancing on Ice in Dordrecht

Dancing on Ice in Dordrecht

Kunstrijvereniging De Drechtsteden organiseerde op zaterdag  1 februari van 11.00 tot 12.00 uur. Iedereen kon mee doen met een les en kennis maken met de verplichte elementen uit Dancing on Ice.

Om de tv serie Dancing on Ice goed af te sluiten mocht iedereen die het wist en onze leerlingen met vriendjes/vriendinnetjes een uurtje kennis komen maken met de lessen en de elementen uit Dancing on Ice. Ze kregen les en konden genieten van Sharon Luit, die een mooie demonstratie gaf.
Niemand heeft een lift uitgevoerd maar van de verplichte elementen tot het finalenummer hebben we samen genoten met enthousiaste trainsters en kinderen op de Optisport Sportboulevard Dordrecht zaterdagochtend.

Schaatslessen
Wil je ook leren kunstrijden en lessen gaan volgen? De vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod voor de jeugd  vanaf 4 jaar en ook volwassenen kunnen voor schaatslessen aanmelden.
Kennismaken kan in een gratis proefles.
Informatie en aanmelden voor een gratis proefles of snuffellessen

Helma Zock