Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

DDD op het Sinterklaas Beweegfeest 24-11-2019

DDD op het Sinterklaas Beweegfeest 24-11-2019

Sporten en bewegen met Sint en Piet op 24 november 2019

Op zondag 24 november organiseert de GGD met medewerking van team Sport en Toppie Dordrecht het Sinterklaas Beweegfeest. Kinderen van anderhalf tot en met zes jaar kunnen samen met Sint en Piet, en een ouder of begeleider, sporten en bewegen in sportcomplex Crabbehof.

Met het Sinterklaas Beweegfeest willen wij kinderen laten ervaren hoe leuk bewegen is. Op het Sinterklaas Beweegfeest kan geproefd worden van het brede aanbod dat Dordrecht rijk is voor de allerjongsten. En het is natuurlijk ook vooral plezier maken. Kinderen kunnen over daken klimmen en klauteren, er is een pietendisco en ze kunnen meedoen aan allerlei sport- en spelactiviteiten. In plaats van pepernoten zijn er gezonde sinterklaastraktaties om zelf te maken. Dit is de achtste editie van het Sinterklaasfeest en er is altijd enorm veel belangstelling voor, dus wees er op tijd bij!

Het Sinterklaas Beweegfeest wordt ondersteund door team Sport van de gemeente en Toppie Dordrecht. Sportverenigingen en andere lokale partijen leveren een bijdrage aan het feest.

Aanmelden kan voor twee verschillende tijdstippen: van 10.30 – 12.00 uur of van 13.30 – 15.00 uur via de website www.doemeemettoppie.nl .

Helma Zock