Een jubileumjaar is een mooie reden om een ijsshow in elkaar te draaien.
10 jaar geleden lieten we “Happy Days” zien en 5 jaar geleden ” Time after Time”.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) neemt u zondag 26 mei 2019 mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad Dordrecht gaan ontdekken.
In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater.

In de show schaatsen beginners, recreanten en de grote wedstrijdgroep met o.a. regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories  en Nederlands Kampioenen Didier Dijkstra, Emilie Schop, Lilia Lupanova en de medaillewinnaars op het Nederlands Kampioenschap 2019 en de Bokalen Finale 2019  in glansrollen. Deze getalenteerde schaatsers zullen laten zien waarom zij tot de top van Nederland behoren. Dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar o.a. de bakker, kapper, restaurant,  een spetterend nummer in het theater en met medewerking van festival Big Rivers  zullen de kunstrijders zelfs on ice  dit festival bezoeken.
Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud!!
De aanvang van de shows is  om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers  Koenweg 10, Dordrecht.
Toegangskaarten voor de tribune € 12,50 en tribune op het ijs  € 15,00 en met een pauze arrangement voor € 20,00  zijn te koop bij Karin’s Schaatssport, Reeweg Oost 264 in Dordrecht en bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard.
Online zijn de kaarten verkrijgbaar op www.karinsschaatssport.nl

De hele show zal gefotografeerd en gefilmd worden en er zal een DVD verkrijgbaar zijn, die u vooraf kunt bestellen tegelijk met de tickets op www.karinsschaatssport.nl