Dynamic Dordt Days van 12 t/m 23 augustus 2019 op de Sportboulevard in Dordrecht.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden organiseert in 2019 opnieuw de succesvolle en spetterende zomerschaatsstage voor beginnende en gevorderde kunstschaatsers.

Met trots kunnen wij aankondigen dat in de eerste week Yuri Tishkov en in de tweede  week Paméla Morin in samenwerking met het DDD trainersteam de trainingen zullen verzorgen.

Tijdens de Dynamic Dordt Days worden diverse uitgebalanceerde programma’s aangeboden.
Bij inschrijving voor twee weken ontvangt u een korting voor de tweede week.
Daarnaast profiteert u van een aantrekkelijke korting bij inschrijving en betaling voor 1 juli 2019. Een dagelijkse (warme) lunch is bij de prijs inbegrepen.
Het trainersteam van DDD staat samen met Yuri en Paméla  garant voor training op topniveau.
Dit jaar kan er worden ingeschreven voor privélessen bij de (buitenlandse) coaches en voor  levelen van küren door Marieke, het maken/uitwerken van küren door een choreograaf, lessen op de Pro Spinner (voor DDD leden met de knipkaart) en je kunt al aangeven of je sportmassage wil.

De prijzen van de Dynamic Dordt Days staan vermeld op onze website. Leden van DDD bieden we, zoals gebruikelijk, een voordeliger tarief.

Klik voor informatie over tarieven, de coaches, inschrijf- en annuleringsvoorwaarden en groeps- en privélessen.

Wil je goed voorbereid aan het seizoen 2019-2020 beginnen? Schrijf je dan in voor twee weken Dynamic Dordt Days. Inschrijven voor één week is ook mogelijk.

Inschrijfformulier Dynamic Dordt Days 2019