Nieuwe Jassen voor de selectie van DDD

Kunstrijdsters in het nieuw gestoken door Karin’s Schaatssport

De selectie van Kunstrijvereniging De Drechtsteden is het jaar 2015 goed begonnen. Niet alleen door de goede prestaties op nationale en internationale wedstrijden maar ook doordat zij een nieuwe outfit kregen aangereikt in de vorm van warme jassen .
De rijder en rijdsters van DDD werden verrast door Hans en Karin Beekman met op maat gemaakte nieuwe jassen. De jassen in de blauwe kleur van de vereniging zijn voorzien van een groot verenigingslogo op de rug en aan de voorzijde het logo van Karins’s Schaatssport en de Nederlandse vlag..

Karin Beekman van de Dordtse speciaalzaak in schaatsartikelen Karin’s Schaatssport aan de Reeweg Oost legde al een grote interesse voor schaatsmateriaal aan de dag vanuit de periode dat zij als vrijwilligster werkzaam was in de shop, die gevestigd was in oude Drechtstedenhal.
In samenwerking met de Dordtse kunstrijvereniging werd het assortiment kunstrij artikelen en schaatsen verder uitgebreid .
Na de sloop van de Drechtstedenhal in 2010 is zij gestart met een online shop in schaatsen en schaatsartikelen met een showroom en verkooppunt aan de Reeweg Oost.
Haar belangstelling voor de schaatssport en met name het kunstrijden en de door de Dordtse selectie behaalde resultaten geeft haar veel inspiratie. Telkens weet Karin de wegen te vinden in binnen en vooral buitenland om bestaande topmerken, nieuwe en exclusieve materialen te importeren . De Dordtse zaak heeft ondertussen naamsbekendheid tot ver over de grens.
Nu de zaken goed lopen vond het echtpaar Beekman de tijd rijp om de selectie van de vereniging in het nieuw te steken en lieten zij jassen maken in Estland.
De kunstrijselectie zal zich in deze mooie outfit op nationale en internationale wedstrijden als selectie van Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht nu en in de toekomst herkenbaar presenteren.

Voor meer informatie en de web shop www.karinsschaatssport.nl

Karins Schaatssport
Voor al uw schaats Artikelen