Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Niki Wories verrast Donny Roelvink in Dancing on Ice 2020

Niki Wories verrast Donny Roelvink in Dancing on Ice 2020

In 2009 deed de 13 jarige Niki Wories uit Almere van Kunstrijvereniging De Drechtsteden samen met de 11-jarige Donny Roelvink mee aan het SBS6 programma Kinderen dansen op het ijs. Zij werden getraind door Nikki Davison, nu werkzaam als choreografe bij DDD. Daarbij bonden zes kinderen van bekende Nederlanders de schaatsen onder om geld in te zamelen voor hun leeftijdgenootjes, die in Zuid Afrika gesteund worden door het Nelson Mandela Kinderfonds.
Niki was in dat jaar Nederlands kampioene in de categorie Novice en schaatste ondertussen in de Junioren. Zij werden beoordeeld als de besten en wonnen de wedstrijd
Zaterdagavond was in de uitzending van Sterren Dansen op het IJs te zien hoe de regerend Nederlands Kampioene in de Senioren van nu Figure Skater Niki Wories, Donny verraste op initiatief van Maria (de huidige schaatspartner van Donny).
Het was een superleuk weerzien!

Sterren dansen op het ijs

Kampioene kunstrijden Niki Wories van Kunstrijvereniging De Drechtsteden verrast Donny Roelvink in Sterren dansen op het ijs

Geplaatst door Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht op Zondag 12 januari 2020
Helma Zock