Over ons

Welkom bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Wil je goed leren schaatsen?
Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.

Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar) worden de lessen in kleine groepjes aangeboden.
Instromen  is wekelijks en op elk niveau mogelijk.

Gratis proefles en snuffellessen:
Gedurende het hele schaatsseizoen biedt de vereniging de mogelijkheid om kennis te maken met de lessen door mee te doen met een gratis proefles of mee doen in 4 aaneengesloten snuffellessen tegen betaling van €30,-

Voor volwassenen heeft de vereniging uitgebreide lesmogelijkheden op vier dagen in de week en ook in de lessen voor volwassenen is het mogelijk om aan te
melden voor een gratis proefles of de snuffellessen.

Klik op de link voor nformatie over de wekelijkse lessen bij de vereniging.

Snelcursus schaatsen:
In alle vakanties organiseert de vereniging een snelcursus schaatsen.

 

Kennismaken door proef en snuffellessen

Bij Kunstrijvereniging de Drechtsteden in Dordrecht kan je schaatslessen volgen. Je leert de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De lessen worden gegeven op de kunstijsbaan in de Sportboulevard aan de Fanny Blankers Koenweg, Dordrecht . Er is een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar) worden de lessen in kleine groepjes aangeboden. Instromen is op elk niveau en wekelijks mogelijk.

img

Gratis proefles en snuffellessen: Je kunt ter kennismaking mee te doen met een gratis proefles of volgt 4 aaneengesloten snuffellessen tegen betaling van € 30,–. Vooral voor jonge kinderen is deze langere periode om te wennen aan de lessen een uitkomst. Na het volgen van een proefles of de snuffellessen kan er besloten worden om lid te worden van de vereniging en het hele seizoen de lessen te volgen.

Snelcursus Schaatsen - In alle vakanties organiseert de vereniging een snelcursus schaatsen.