Welkom!

Wil je goed leren schaatsen? Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.Onze vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden.

Schaatslessen in Rotterdam

Schaatslessen in Rotterdam

Kunstrijvereniging de Drechtsteden geeft schaatslessen op de overdekte schaatsbaan in Plaswijckpark Rotterdam. Je kunt op elk niveau instappen en elke week starten. Je begint met de basisbeginselen van schaatsen, zoals remmen, vallen en opstaan. Ook leer je de eerste beginselen van het kunstrijden, zoals schaatsen op 1 been en een rondje maken. Waar je eindigt, ligt helemaal aan jou! Misschien maak je na vijf lessen wel super mooie pirouettes. Aan het einde van de lessen ontvang je een mooi schaatsdiploma!
Deelname
Je kan je opgeven voor de schaatslessen tot 21 januari 2020. De lessen vinden elke dinsdag plaats om 16:00 uur tot 16:45. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen schaatslessen. Je volgt 5 lessen voor 50 euro. Bij je eerste les krijg je een strippenkaart, deze geldt als bewijs van deelname aan de lessen. Vanaf 15:30 uur kun je met deze strippenkaart ook zonder verdere entreekosten het park betreden. De schaatslessen starten om 16:00 uur. Geef je snel op via het formulier op https://www.plaswijckpark.nl/winterwijck/

Helma Zock

    1 reactie tot nu toe

    Chandra Vermeulen Geplaatst op7:18 am - januari 27, 2020

    Beste Helma,
    Geven jullie ook les aan volwassenen die nooit geschaatst hebben?