Skate Southern Competition Londen 25 en 26 september 2018

Voor de eerste  internationale wedstrijd in het seizoen 2018-2019 vloog coach Nicole Goosens  met de jonge rijdsters Josefine Boer en Gabi Loonstra naar Londen waar zij deelnemers waren aan the Skate Southern competition
Josefine (12) uit Oud-Beijerland en Gabi (10) uit Barendrecht lieten beiden een mooie kür zien met hier er daar nog een paar puntjes  om aan te werken voor de volgende wedstrijd maar zeker een mooie positieve ervaring. Gabi is in haar categorie op de 13e plek geëindigd en Josefine in haar categorie op een mooie 7e plaats.

Een dag later vlogen Isa van Swieten (16) uit Papendrecht, Dani Loonstra (13) uit Barendrecht en Julia van Dijk (12) uit Tilburg naar Londen.
Julia startte voor de eerste keer in de categorie Advanced Novice en reed in een veld van 11 rijdsters een prima korte kür waarmee zij op de 3e plaats eindigde. Deze plek mocht zij innemen op het podium bij de prijsuitreiking. Donderdag startte Julia voor de lange kür en opnieuw reed zij een prima kür en wist de Britse dames glansrijk te verslaan. Julia pakte de eerste plaats.

Dani en Isa reden hun eerste wedstrijd in de Junioren en eindigden na de korte kür  op de 4e en 8e plaats.
Een dag later hebben Isa en Dani beiden mooie lange kuren gereden. Dani is 5e geworden en Isa 10e.

De vijf dames kijken samen met coach Nicole Goossens positief terug op een leuke en sportieve eerste buitenlandse wedstrijd.