Van A-Z BBQ

BBQ tijd is aangebroken:

Sponsor actie: Lekker makkelijk de clubkas spekken doe je op barbecue.nl

Wij hebben onze vereniging aangemeld voor de unieke sponsoractie van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service en willen u vragen ons te steunen hiermee. Het werkt heel eenvoudig. Voor elke bestelling (met een minimum van 5 bestellingen per vereniging of (sport) club) die met de code: drechtsteden is gedaan krijgt de vereniging 5% van het totaalbedrag.

Afhankelijk van het aantal bestellingen kan het totale sponsorbedrag dus flink oplopen.
Je hoeft dus geen lid te zijn om onze vereniging steunen. www.barbecue.nl

De code die u invult : drechtsteden

Samen eten is samen genieten. Met een gezellige barbecue op een zwoele zomeravond of een sfeervol gourmetfeest met al je vrienden of familie aan tafel. Maar samen eten betekent ook: veel boodschappen, alles regelen en een berg afwas achteraf. Gelukkig is dat niet meer nodig. Welkom bij A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. Met onze service wordt samen eten lekker makkelijk. Met meer dan 25 jaar ervaring regelen wij een perfecte barbecue of gourmet voor zowel 5 als 5000 personen.         

Denkt u erover om tijdens de kerstdagen gezellig met vrienden en familie te gaan gourmetten, dan staat A-Z ook dit jaar weer graag voor u klaar. Om u niet teleur te hoeven stellen raden we u aan om ruim van te voren te bestellen. Wij zullen dan onze uiterste best doen om u ook deze kerstdagen weer heerlijk te verwennen en zoals u van ons gewend bent nemen we de afwas weer mee terug.

Indoor Grill Menu: Als het buiten even geen weer is kunt u binnen genieten van een lekkere barbecue maaltijd. Een elektrische grillplaat, lekker vlees, sauzen, salades en stokbrood… Kijk bij de menu’s voor de details.