Willem II Bokaal 2-2-2018 Tilburg

Op 2 februari  2018 werd op de Tilburgse ijsbaan de jaarlijkse Willem II Bokaal verreden.

In de categorie starters reden Miley Buurman, Mandy van den Dries en Pepijn Fortuin in een veld van 13 rijd(st)ers alle drie een sterke kür.

Zowel Miley als Mandy raakten heel even de weg kwijt, maar ze wisten zo goed door te zetten, dat de jury het nauwelijks doorhad. Beiden lieten hele mooie elementen zien. Ze werden dan ook beloond met een eerste (Mandy) plaats en een tweede plaats.
Pepijn reed heel erg netjes met sterke armen en had veel vaart, hij werd beloond met een mooie achtste plaats. 

In de categorie Pupillen A reed Evie Wepster een kür met hele mooie presentatie en ook alle sprongen gingen dit keer goed! Zij behaalde een mooie derde plek. 

Kate van Mazijck startte in de categorie Pupillen B, met eigenlijk een foutloze kür. Wij waren zelf erg tevreden, en de 4e plaats viel daarom een beetje tegen. Maar alsnog, een super goede prestatie! 

In de categorie Aspiranten reed Lotte Kruger een mooie kür en landde zij alle sprongen. Alleen de standwisselpirouette kwam niet helemaal goed uit de verf, maar ze had zichzelf  erg verbeterd tov de vorige wedstrijden. Zij schaatste zichzelf met deze mooie kür naar een eerste plaats.